Wat als uw hond gewrichtsproblemen heeft?

Heel wat grote honden kampen op latere leeftijd met gewrichtsproblemen. Dat uit zich doordat uw hond moeite heeft met opstaan, wandelen of trappen lopen. Meestal bestaat de therapie uit aangepaste voeding en eventueel medicatie.

Minstens even belangrijk is echter dat uw hond op een comfortabel kussen kan liggen. In onze shop vindt u dan ook orthopedische hondenkussens gevuld met geheugenschuim. Het principe is hetzelfde als dat van de Tempur-matrassen voor mensen: het geheugenschuim in het kussen past zich aan de vorm en het lichaam van uw hond aan. Daardoor heeft uw hond minder last van onaangename en pijnlijke drukpunten. En een goede en comfortabele nachtrust is voor dieren nu eenmaal even belangrijk als voor mensen.

Door de extra steun die het kussen biedt, blijven de gewrichten bovendien in betere conditie.

2 Reacties op “Wat als uw hond gewrichtsproblemen heeft?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s